Lite historia

446204422Vilhelmina Brukshundklubb är en liten klubb som bildades 1972, antalet medlemmar är ca 100 st. Fram till i början av 90-talet var vi utan klubbstuga och appellplan, våra kurser höll vi på olika grusplaner runt samhället och de tävlingar vi anordnade arrangerades på idrottsplaner i Vilhelmina eller i byar i närheten.

1990 fick vi tag i en liten stuga av Vilhelmina kommun och den flyttades till en gammal fotbollsplan i Lövliden, 6 km från Vilhelmina.
Med iordningställandet av en appellplan fick vi hjälp av F15 i Söderhamn som hade en bas i Gunnarn. Det är mycket värt att ha en egen klubbstuga och träffpunkt.

Vi har tyvärr fått lägga Hundungdom vilande under några år men har under 2012 startat upp en ungdomssektor.

Klubbstugan

Klubbstugan!

Styrelsen för 2018:

Ordförande: Carolina Lidström

Vice ordförande: Isabelle Olsson

Kassör: Maria Jakobsson

Sekreterare: Elin Blom

Ledamot: Sofi Ebbeståhl

Suppleant: Helene Myhrberg

Suppleant: Lenita Vhalström

Valberedningen:  Katarina Wikström, Rosi Mattsson och Carina Bergh.

Uthyrning

Är ni i behov av en lokal för möten, kennelträffar eller andra arrangemang så finns möjlighet att hyra vår klubbstuga. Inomhus är klubbstugan fullt utrustad med alla bekvämligheter. Ute finns en grillring och bord med bänkar. Stora planer för utomhusaktiviteter finns att tillgå.

Hyra av klubbstugan: 200:- per dygn för medlem. 300:- per dygn för icke medlem.

Kontakta Elin Blom på 0738106804 eller vilhelminabhk@gmail.com

Övriga ansvarsområden

Sektorer:

Tävlingssektorn: Helen Myhrberg,Cissi Lundgren, Katarina Wikström, Lena Olofsson och Carina Bergh. Kontakt: tavlingbhk@live.se

Utbildningssektorn: Elin Blom, Maria Jakobsson och Sofi Ebbeståhl. Kontakt: utbildningbhk@live.se

Stugsektorn: Vakant f.n

Ungdomssektorn: Vilande